ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ GALLERY VIDEO SITEMAP ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Κατηγορίες
Εταιρίες
dido
  Νέα Προϊόντα Περισσότερα
makigiaz_new_products_shojo_makeup
nemerte logo
BLACK LASHES
dido 2
makeup_products_shojo_dorean_apostoli
AMESON MESOTHERAPY
Bookmark and Share
Μαθήματα Προσωπικού Μακιγιάζ
 

Εφηβικό Μάθημα Μακιγιάζ

Τα κορίτσια αγαπούν να πειραματίζονται με make-up, και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει την κόρη σας στο σωστό δρόμο με ένα προσωπικό μάθημα μακιγιάζ. Αυτά τα 60 εως 120 λεπτά μάθημα έχει σχεδιαστεί για ηλικίες κοριτσιών 12-17 ετών με απλές οδηγίες και συμβουλές  που χρειάζονται σε μια καθαρή, φυσική προσέγγιση στο μακιγιάζ.Μαρτυρία: Απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω για το εφηβικό μάθημα μακιγιάζ της Κόρης μου .. Το μάθημα ήταν διασκεδαστικό και ενημερωτικό - και βοηθησε πολύ στην αυτοεκτίμηση ενός νεαρού κοριτσιού. Ηταν ανεκτίμητη η προσφορά σου ! H  κόρη μου άφησε πολύ θετική εντύπωση για το πώς φαίνεται και ενίσχυσε  την προσωπικότητα της . Ήταν λαμπερό και στα πλαίσια της εφηβικής της ηλικίας , όλα τα ωραία σχόλια που ακουσε για το δέρμα της, τα χείλη, βλεφαρίδες, κλπ. Ευχαριστώ για την εμπειρία!

Mini Express Mάθημα Μακιγιάζ

Θέλετε ένα ανανεωμέο Look για τα μάτια σας ή το χρώμα  , συμβουλές για την αλλαγή αυτής της σεζόν . Σε  30 λεπτά της ωρας μια μινι  συνεδρία , θα επικεντρωθεί σε αυτό που σας κάνει να φανείτε ακόμη πιο ομορφη. Σχεδιασμένο για τη γυναίκα που είναι συνέχεια σε κινηση ολη την ημερα , αυτό το συντομο μάθημα θα σας δώσει ακόμα τα μυστικά τα πλεονεκτήματα χρήσης.

Προσωπικό Μάθημα Μακιγιάζ

Παρακολουθήστε ένα ευχάριστο και παραγωγικό μάθημα  από 2 έως 6 ώρες στο Shojo-the makeup studio  και μάθετε τα μυστικά .

Στο 1ο δίωρο μάθημα θα μάθετε να κάνετε γρήγορο Μακιγιάζ χωρίς Make Up και Πούδρες με φυσικούς τρόπους και όχι πολλά στο πρόσωπο . Υπάρχουν μυστικά για να τελειοποιήσετε  σε 10' λεπτά το Μακιγιάζ σας.

Στο 2ο δίωρο μάθημα μαθαίνετε τι είναι η εξωτερική γωνία σκούρα σκιά & εσωτερική γωνία ανοιχτή σκιά για τα μάτια με σωστά πινέλα . Για να τα καταφέρετε το σωστό σχήμα στα μάτια χωρίς να λερώσετε το πρόσωπο.

Φυσικά μαθαίνετε να τοποθετείτε το υγρό make up , concealer και πούδρα σκόνη στο πρόσωπο με 2 τρόπους.

Στο 3ο δίωρο μάθημα θα μάθετε τι είναι το Smokey eyes και πώς γίνεται σε όλες τις εντάσεις χρωμάτων.Φυσικά τοποθέτηση μολυβιού στο μάτι σας σύμφωνα με το σωστό σχήμα ματιών. Φωτοσκιάσεις σε όλο το πρόσωπο ανάλογα με το κάθε τύπο σχήματος  προσώπου. Η επιτυχία είναι μεγάλη γιατί η make up Artist είναι δίπλα σας και σας διορθώνει συνέχεια μέχρι να τα κάνετε ΜΟΝΗ σας τέλεια.

Σε ένα Μακιγιάζ οφείλετε η επιτυχία πρώτα στα Προϊόντα και τα Πινέλα και τέλος τις Γνώσεις.

Αυτά είναι τα κλειδιά για ένα τέλειο μακιγιάζ. Το βρίσκουμε ωραίο όχι επειδή έκαναν ωραία τα μάτια αλλά επειδή βλέπεις όλο το πρόσωπο να αναπνέει και να έχει ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα.

Πληροφορίες
Συχνές ερωτήσεις
Πληροφορίες παραδόσεις
Ασφάλεια συναλλαγών
Πληρωμές
Όροι χρήσεως
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

σεμιναρια μακιγιαζ_seminaria makigiaz

nemerte
seventyone%
seventy one line